Saturday, May 09, 2009

BANNER MISI SYAQAH PMRAM 2009 MENGHIASI SEMPENA IMTIHAN

Dalam menghidupkan suasana bagi menjayakan Misi Syaqah PMRAM 2009, pihak UDS di bawah kelolaan Lajnah Kebajikan Dan Kemanusiaan PMRAM 2009, membuat banner rasmi bagi setiap BKAN dan DPM. cadangan dan idea berkenaan banner tersebut merupakan persetujuan di antara setiap exco kebajikan dalam mesyuarat Kebajikan di antara PMRAM, BKAN dan DPM kali ke-2.

Banner ini bertujuaan menghidupkan suasana mengumpulkan dana bagi Syaqah PMRAM sempena musim peperiksaan ini supaya ia tidak malap di sepanjang tempoh peperiksaan. Diharapkan dengan banner Misi Syaqah PMRAM 2009 ini menjadi penghias disamping menyemarakkan tema 'Hulurkan Sumbangan Tunaikan Kewajipan'.

Justeru, mana-mana mahasiswa/wi khasnya ahli PMRAM, umumnya mereka yang berada di mesir yang ingin menghulurkan sumbangan bolehlah terus melalui wakil unit kebajikan BKAN dan DPM masing-masing ataupun terus melalui Ketua Lajnah Kebajikan Dan Kemanusiaan, saudara Muhamad Zuhaili bin Saiman di talian +20100716474. bagi pihak mahasiswi boleh juga melalui ketua unit Kebajikan Dan Kemanusiaan PMRAM 2009, saudari Raudah Hanum di talian +20103800211.

No comments:

Post a Comment

Followers